Jouw partner in digitale innovatie.

Create a Unique Appearance.

Logodesign

Hierbij gaat het om het maken van een goed ontwerp door middel van vormgeving en typografie.

Logodesign

Logo laten maken

Onze missie is om jouw business er zo herkenbaar en professioneel mogelijk uit te laten zien. Met andere woorden maken & ontwerpen wij jouw logo, social media content of website op maat. Vlak achter het principe van eenvoud volgt het principe van herkenbaarheid. Een ontwerp moet herkenbaar zijn. Dit wordt bereikt door het ontwerp eenvoudig te maken en ervoor te zorgen dat het bij het bedrijf past.

Tijdens jouw aanvraag kun je aangeven waar je ongeveer op zoek naar bent en wat de wensen en eisen zijn. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Na oplevering kan je hierna meteen een keuze maken of feedback doorgeven om de ontwerpen naar wens aan te laten passen. Een merk met een sterk logo wordt sneller een sterk merk dan een merk met een onherkenbaar en nietszeggend logo. Je helpt met het creëren van een merkidentiteit.

wordt herkenbaar

Het logo is het belangrijkste en meest herkenbare element van jouw onderneming. Het logo bepaalt in grote mate de uitstraling van jouw bedrijf. Kies daarom voor kwaliteit en maak een sterke eerste indruk met een professioneel bedrijfslogo. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch en brengt een duidelijke boodschap over. Het zegt over jou wie je bent. Het zegt over je bedrijf waar het voor staat. Bij VJDigital hebben wij de kennis en benodigdheden in logodesign om van jouw wensen realiteit te maken.

Een logo is een grafisch ontwerp dat een bedrijfs- of merknaam vertegenwoordigd. De onderlinge positie en verhouding van tekst- en beeldelementen in een logo kunnen variëren. Daarom moeten ze voor belangrijke toepassingen worden vastgelegd. Een logo laten maken is belangrijk voor meerdere redenen: het maakt een geweldige eerste indruk, het nodigt klanten uit om op jouw merk te reageren en het is het eerste wat mensen van jouw organisatie zullen herinneren.

Logo laten maken

Onze sterke punten

Bedrijfslogo's

Laat een verweldigende eerste indruk achter van jouw merk met een uniek, professioneel en herkenbaar logo.

Visite kaartjes

Een visitekaartje is een praktische en directe manier om jouw contact gegevens te verspreiden aan uw klanten en ideaal om een gesprek af te sluiten.

Overige

Indien u een andere aanvraag heeft zoals het laten ontwerpen van bijvoorbeeld een flyer, poster of stempelkaart etcetera.

Logodesign
VJDigital

We solve real problems

Wij kunnen meer...

Webdesign

Wij ontwikkelen websites waarmee jij het verschil kunt maken.

Hoger in Google

Technieken die wij op jouw website toepassen om hoger op te komen bij Google.

Media Content

Wij creëren social media content die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Digital marketing illustrations groen 20

Join The Family

Laat je merk stralen

Een logo is het symbool van jouw organisatie. Laten we samen voor een herkenbaar beeldmerk die mensen nooit meer zullen vergeten.