Wij zijn een creative digital agency dat digitale oplossingen biedt voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten.

Merkidentiteit

Logo
Ontwerp
Op Maat.

Op maat gemaakt logo ontwerp Dordrecht

Logo laten maken

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan maatwerk en originaliteit. We geloven niet in standaard gegenereerde sjablonen, elk logo is nauw verbonden met het imago van jouw bedrijf. Daarbij zorgen wij voor een unieke en onderscheidende uitstraling die jouw merk onmiddellijk herkenbaar maakt.

Het wordt opgeleverd in verschillende formaten, zodat deze gebruikt kunnen worden op: websites, visitekaartjes, flyers, sociale media-profielen zoals Instagram, Facebook etcetera.

Kortom is dit een krachtig instrument om jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie, jouw identiteit te versterken en een sterke eerste indruk achter te laten. 

Een uniek merkidentiteit, voor een sterke eerste indruk.

Hoe we dit doen?

1.

Tijdens jouw aanvraag kun je aangeven waar je ongeveer op zoek naar bent en wat je wensen zijn. Ook doen wij onderzoek naar de concurrentie om te zien hoe wij jouw merkidentiteit kunnen onderscheiden.

2.

Wij laten onze creativiteit er op los en beginnen met het schetsen van de eerste voorbeelden. Na oplevering van onze schetsen kan je meteen een keuze maken of feedback geven om deze naar wens aan te laten passen. 

3.

Zodra we jouw feedback hebben ontvangen en verwerkt, gaan we over tot het digitaliseren van het gekozen schets voorbeeld. Daarna wordt deze opgeleverd in de beste kwaliteit en verschillende formaten.

Wij doen meer

Designers

In een wereld waarin visuele prikkels overvloedig aanwezig zijn, is het cruciaal om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten.

Wij zijn experts in grafische vormgeving. Vanuit Dordrecht helpen wij je daarom met de vormgeving van jouw merkidentiteit of andere visuele uitingen zoals: visitekaartjes, flyers, banners, posters, stempelkaarten en meer.

Hoger In Google

Ready, set, GO!

Laat je merk stralen.

Geef jouw merk de digitale spotlight! Maak het onderscheidt, nodig klanten uit en maak een sterke indruk die blijft hangen.