Jouw partner in digitale innovatie.

Increase Your Conversion.

Hoger in google

Betrek doelgroepen met een verhoogde online aanwezigheid

Hoger In Google

Verhoog je conversie

SEO staat voor Search Engine Optimization en omvat allerlei technieken die je op je website kunt toepassen om hoger op te komen bij Google. Als je dit goed aanpakt, verschijn je hoger in de zoekresultaten, vinden zoekmachines (maar ook menselijke bezoekers) jouw website sneller terug en dit kan zorgen voor meer website bezoekers en een hogere conversie.

SEO staat nooit stil. Wij hebben de kennis, kunde en het netwerk om snel te kunnen schakelen en stappen te zetten voor de SEO optimalisatie van je website of webshop. Laat dit door een specialist doen als je een constante stroom van bezoekers wil naar jouw website. Heeft u nog geen website? Onze specialisten in webdesign helpen jouw organisatie graag naar een hoger niveau!

We hoeven je niet uit te leggen dat meer en meer mensen online via Google zoeken naar producten die ze willen kopen en diensten die ze willen afnemen. Als je jouw producten of diensten wilt verkopen op het internet is het dus enorm belangrijk dat je hoog in de zoekresultaten van Google staat.

Digital marketing illustrations groen 9

Meer online aanwezigheid

Je gaat vooral aan de slag met SEO wanneer je op de lange termijn succes wil behalen. Het uitbesteden van SEO is het namelijk een kwestie van tijd. Het vergt in de eerste maanden geduld, maar wanneer de bezoekers eenmaal binnen beginnen te stromen, kun je rekenen op een consequent aantal leads of verkopen. SEO is dus echt een groeiproces.

Door je website technisch te optimaliseren, maak je het voor de Google Bots makkelijker om hem te ‘crawlen’ en te indexeren. Pak je je technische Search Engine Optimization helemaal goed aan, dan vinden niet alleen bots maar ook bezoekers vlot hun weg naar datgene waar ze naar op zoek zijn. Nieuwe technieken en algoritmewijzingen en het toenemend belang van telefoons hebben deze technische wereld lastiger gemaakt.

Voor onze portfolio kunt u naar onze cases pagina of naar onze InstagramFacebook en LinkedIn.

We solve real problems

Wij kunnen meer...

Webdesign

Wij ontwikkelen websites waarmee jij het verschil kunt maken.

Logodesign

Het logo is het meest herkenbare element van jouw onderneming.

Onderhoud

Jouw website onderhouden is erg belangrijk voor het verloop van jouw website.

Digital marketing illustrations groen 21

Join The Family

Wees makkelijk om naar toe te navigeren

Zorg dat jij beter online beter gevonden wordt en verhoog jouw omzet met meer website bezoekers.